Sådan gør du

Hvordan får man sit barn i privat dagpleje?

Dit barn skal være skrevet op, på pladsanvisningens venteliste til kommunal dagpleje/ vuggestue. Når I forældre bliver tilbudt en kommunal plads, skal I sige NEJ TAK, og meddele kommunen, at I vælger en privat børnepasser efter fritvalgsordningen.

VIGTIGT!!! Er dit barn allerede i et kommunalt pasningstilbud, skal pladsen siges op, og pladsanvisningen meddeles om, at man fremadrettet ønsker en privat børnepasser efter fritvalgsordningen. Pladsen siges op, senest en måned før opstart hos mig via den digitale pladsanvisning, se ansøgningsskema/links. Man bruger sit nem. Id.

Når I har besluttet jer for, at starte i min dagpleje, laver vi sammen en kontrakt. Vi gennemgår, og udfylder papirerne sammen, så der ikke opstår misforståelser.

Vi laver i alt 3 kopier. En til Jer forældre, en til mig og en til pladsanvisningen. Jeg sørger for at sende papirerne til pladsanvisningen.

Som forældre skal i selv søge om tilskud til privat pasning, se ansøgningsskema/ links. Da det kan tage lidt tid at få sagen behandlet, anbefaler jeg I ansøger hurtigst muligt. Tilskud gives nemlig ikke, med tilbagevirkende kraft.

Her finder du ansøgningsskemaet, tilskud til privat pasning: Læs mere her

På dette link opsiger man også sin kommunale plads. Når du kommer ind på hjemmesiden som her linkes til, skal du klikke på den Grønne START knap og følge instruktionen Læs mere her

På dette link kan du læse mere om Fritvalgsordningen. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *